Opencampusdag Sint-Lucas Gent

Opencampusdag Sint-Lucas Gent
LUCA School of Arts biedt professionele en academische bachelor- en masteropleidingen aan in Interieurvormgeving, Beeldende Vormgeving en Beeldende Kunsten op haar campus Sint-Lucas Gent. Wil je de sfeer opsnuiven op onze campus in Gent? Wil je graag weten hoe het is om te studeren in hartje Gent? Kom het te weten van onze studenten en docenten op onze open atelierdagen.

Infosessies Beeldende Vormgeving en Beeldende Kunsten - Alexianenplein

Er staan algemene infosessies op het programma. Elke sessie duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens die infosessies krijgen kandidaat-studenten algemene informatie over de verschillende opleidingen, de toelatingsproef, de opbouw van de opleiding, het studiegeld, de voorzieningen voor studenten … en dit zowel over de professionele opleidingen Beeldende Vormgeving als over de academische opleiding Beeldende Kunsten en de Specifieke Lerarenopleiding.


De infosessies van de Professionele bachelor Beeldende Vormgeving vinden plaats om 13.30 uur en om 15 uur. Die van de Academische bachelor en master Beeldende Kunsten en van de Specifieke lerarenopleiding om 14.00 en 15.30 uur.

Infosessies Interieurvormgeving – Abdij Hoogstraat

Er zijn drie infosessies over de opleiding interieurvormgeving gepland. Elke sessie duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt informatie over de opbouw van de opleiding, het studiegeld, de infrastructuur, de toekomstmogelijkheden, etc.


De infosessies van de Professionele bachelor Interieurvormgeving vinden plaats in de Abdij in lokaal 122 om 12.00, 14.00 en 15.30 uur.

Atelierbezoek – Alexianenplein en Abdij Hoogstraat
Alle ateliers zetten hun deuren de hele dag open. Studenten en docenten staan je te woord en geven antwoord op je vragen. In heel wat ateliers zijn de studenten gewoon aan het werk en in alle ateliers is er studentenwerk te zien.

Inschrijving artistieke toelatingsproef
Wil je inschrijven voor de toelatingsproef? Dan kan je terecht in de cafetaria op het Alexianenplein. Zodra je ingeschreven bent voor de toelatingsproef, krijg je een document met daarop gedetailleerde informatie over de proef.

Bijkomende info
In de cafetaria (blok D) kan je aan de medewerkers van het studentensecretariaat ook bijkomende informatie vragen over onze opleidingen, de toelatingsproef, de praktische organisatie van een academiejaar, de voorwaarden voor een studiebeurs, de voorzieningen voor studenten … Met specifieke vragen over studietoelage, huisvesting e.d.m. kan je aankloppen bij de dienst Studentenvoorzieningen die ook post vat in de cafetaria (blok D).

Op kot
Wil je meer weten over op kot gaan in Gent, dan helpen de medewerkers van de dienst Studentenvoorzieningen je verder. Je vindt hen in de cafetaria op het Alexianenplein.Kan je er niet bij zijn? Kom dan naar onze opencampusdag op 25 april of onze infodag op 27 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
LUCA School of Arts - campus Sint-Lucas Gent
Alexianenplein 1
9000 Gent
Wanneer
zaterdag 17 maart 2018 van 11:00 tot 17:00
Organisatie
LUCA School of Arts
Prijs
gratis
Links

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by