Opencampusdag Sint-Lukas Brussel

Opencampusdag Sint-Lukas Brussel
Wil jij te weten komen wat het betekent om een creatieve opleiding te volgen aan LUCA Campus Sint-Lukas Brussel? Wil je graag al eens de sfeer opsnuiven?Kom dan op zaterdag 6 mei naar onze opencampusdag tussen 11 en 17 uur. Er zijn een reeks infosessies waarin docenten en studenten onze opleidingen aan je voorstellen. Maar er is meer. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende activiteiten.


Programma


Infomarkt


Op de infomarkt kom je meer te weten over inschrijvingen, studiegelden, studiebeurzen, toelatingsproeven, maar ook over studentenactiviteiten, studentenkamers en studentenvoorzieningen.
Ook derde bachelorstudenten die bij ons een masteropleiding willen volgen en buitenlandse studenten met plannen om bij ons te komen studeren kunnen hier informatie krijgen.


Open ateliersOp de infodag kan je een kijkje nemen in zowat alle ateliers. Bovendien zijn in sommige ateliers studenten aan het werk.


TentoonstellingSint-Lukas Brussel heeft een eigen kunstgalerie waar binnen- en buitenlands talent van buiten de school maar ook eigen studenten en oud-studenten regelmatig tentoonstellen. De komende tentoonstelling in de galerie is nog in de maak, maar tijdens de opencampusdag zijn er in de ateliers van de opleidingen hier en daar wel kleine tentoonstellingen te zien.


BibliotheekOnze campus heeft een eigen bibliotheek en wel één met naam en faam. Haar collectie legt zich toe op beeldende kunsten, fotografie, grafische vormgeving, film, bouwkunde en interieurvormgeving. In haar gebied behoort de bibliotheek tot de allerbeste in België.


LUCALabOp onze campus hebben we een heus FabLab, of Fabrication Laboratory. Onze studenten kunnen er creatief aan de slag met lasersnij- en graveermachines, 3D-printers en een CNC gestuurde freesmachine. Tijdens de opencampusdag geven we kleine demonstraties in dit bijzondere lab.


LUCAConstructIn deze werkplaats kunnen onze studenten constructies maken en dat niet alleen met klein handgereedschap of luchtgereedschap. Lasapparatuur, houtbewerkingsmachines, een zandstraalkast, een combinatiemachine ... Het is er allemaal en je krijgt een kleine inkijk in deze werkplaats in actie.


Onze opleidingen
Animatiefilm
Bouwkunde
Film
Fotografie
Grafisch Ontwerp
Interieurvormgeving
Vrije Kunsten

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Campus Sint-Lukas Brussel
Paleizenstraat 70
1030 Schaarbeek (Brussel)
Wanneer
zaterdag 6 mei 2017 van 11:00 tot 17:00
Organisatie
LUCA School of Arts
Links

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by