Opencampusdag Sint-Lukas Brussel

Opencampusdag Sint-Lukas Brussel
LUCA School of Arts organiseert bachelor- en masteropleidingen in Audiovisuele en Beeldende Kunsten, Bouw en Interieurvormgeving op de campus Sint-Lukas Brussel. Waar staan onze opleidingen precies voor? Welke zijn de toekomstperspectieven na het behalen van een diploma? Hoe is het om te studeren in hartje Brussel? Kom het te weten van onze studenten en docenten op onze infodag.

Wil jij te weten komen wat het betekent om een creatieve opleiding te volgen aan LUCA Campus Sint-Lukas Brussel? Wil je graag al eens de sfeer opsnuiven? Kom dan op woensdag 14 maart naar onze opencampusdag tussen 14 en 17 uur.

Er zijn infosessies om 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Tijdens deze infosessies stellen docenten en studenten onze opleidingen aan je voor. Maar er is meer. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende activiteiten.Open ateliers
Op de infodag kan je een kijkje nemen in zowat alle ateliers. Bovendien zijn in sommige ateliers studenten aan het werk.


Infomarkt
Op de infomarkt kom je meer te weten over inschrijvingen, studiegelden, studiebeurzen, toelatingsproeven, maar ook over studentenactiviteiten, studentenkamers en studentenvoorzieningen.
Ook derde bachelorstudenten die bij ons een masteropleiding willen volgen en buitenlandse studenten met plannen om bij ons te komen studeren kunnen hier informatie krijgen.


LUCAPrint
In LUCA Print kunnen de studenten terecht om hun werk te laten uitprinten op onze inkjet- en laserprinters. We beschikken over Epson grootformaat-printers en een ruim assortiment van hoog kwalitatieve inkjetpapieren. Ook laserprints en het maken van boekjes behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast hebben we ook 2 plotters voor het uitprinten van plannen en presentaties. Kom gerust een kijkje nemen tijdens de opencampusdag.


LUCATechnics
Bij LUCA-Technics kan je materiaal uitlenen voor gebruik binnen of buiten de campus.
Ons aanbod gaat van opnamemateriaal foto, film en audio tot presentatiemateriaal zoals beeldschermen en beamers. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze uitleendienst.


LUCALab
Op onze campus hebben we een heus FabLab, of Fabrication Laboratory. Onze studenten kunnen er creatief aan de slag met lasersnij- en graveermachines, 3D-printers en een CNC gestuurde freesmachine. Tijdens de opencampusdag geven we kleine demonstraties in dit bijzondere lab.


LUCAConstruct
In deze werkplaats kunnen onze studenten constructies maken en dat niet alleen met klein handgereedschap of luchtgereedschap. Lasapparatuur, houtbewerkingsmachines, een zandstraalkast, een combinatiemachine ... Het is er allemaal en je krijgt een kleine inkijk in deze werkplaats in actie.


Bibliotheek
Onze campus heeft een eigen bibliotheek en wel één met naam en faam. Haar collectie legt zich toe op beeldende kunsten, fotografie, grafische vormgeving, film, bouwkunde en interieurvormgeving. In haar gebied behoort de bibliotheek tot de allerbeste in België.


Onze opleidingen

 • Animatiefilm
 • Beeldverhaal
 • Bouwkunde
 • Film
 • Fotografie
 • Grafische vormgeving
 • Interieurvormgeving
 • Vrije Kunsten


  Kan je er niet bij zijn? Kom dan naar onze opencampusdag op 5 mei of onze infodag op 27 augustus.

  Bron: UiTinVlaanderen.be

 • Waar
  Campus Sint-Lukas Brussel
  Paleizenstraat 70
  1030 Schaarbeek (Brussel)
  Wanneer
  woensdag 14 maart 2018 van 14:00 tot 17:00
  Organisatie
  LUCA School of Arts
  Links

  ©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

  website by