Bacheloropleiding Fotografie

Professionele opleiding met een brede technische basis

Er zijn veel jobmogelijkheden voor commerciële fotografen. Alleen moet je goed zijn in je vak. En dat kan je maar zijn dankzij een brede opleiding met een sterke technische basis. In de professionele bacheloropleiding Fotografie van campus Narafi leer je geavanceerd fotomateriaal perfect beheersen, ontwikkel je een sterk gevoel voor beeldtaal en ontplooi je een eigen stijl. Daarbij gaan techniek, originaliteit en inzicht in het fotografische beeld hand in hand. Om het te maken als fotograaf moet je je immers kunnen onderscheiden door een persoonlijke stijl en een creatieve aanpak.

Tijdens je opleiding verken je alle genres: stilleven, portret, mode, documentaire- en conceptuele fotografie. Bovendien leer je niet alleen alles over fotograferen, maar komen ook beeldmanipulatie, postproductie, ontwerp, webdesign en video aan bod. Naarmate je vordert, ontdek je waar je persoonlijke interesses liggen en wat jou het beste ligt. In het laatste jaar kan je een bewuste beroepskeuze maken met je zelfgekozen eindwerk en stage.

Geen theorie om de theorie

Een gestoffeerde basis is van belang. Inhoudelijke theorievakken geven je het nodige inzicht in beeldanalyse, kunst- en fotogeschiedenis en compositie. Vakken als marketing, communicatie en bedrijfsbeheer bereiden je commercieel en communicatief goed voor op een loopbaan of een eigen zaak.

 

 

 

 

Fascinerende onderwijsprojecten

website by