Beeldende vormgeving/campus Sint-Lucas

In de opleiding Beeldende Vormgeving verwerf je inzichten én praktijkervaring in de visuele communicatie om nadien als professional aan de slag te kunnen gaan in elke sector waar creativiteit een must is. In de studio’s ‘Brand & Packaging’, ‘Digitale’, ‘Grafische’, ‘Reclame’ of ‘Still’ leer je projectmatig werken en naar creatieve oplossingen zoeken voor concrete problemen.

Toekomst

Toekomst

De opleiding Beeldende Vormgeving wil een opleiding zijn waar je eenmaal afgestudeerd tevreden op kan terugblikken. Een opleiding waarin je geïnspireerd en uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen. Een springplank voor je latere carrière! Dat we daarin slagen, bewijzen onze oud-studenten. Zij zijn alomtegenwoordig in sectoren die creativiteit op prijs stellen, zoals grafische, digitale, reclame- of tekenstudio’s, uitgeverijen, audiovisuele productiehuizen, verpakkingsbedrijven … en dat met functies als webdesigner, mediaconsulent, art director, illustrator, grafische vormgever, motion designer, UX-designer, story board designer ...

Starten
Starten

Toelatingsproeven Alle kandidaat-eerstejaars leggen een artistieke toelatingsproef af. Er worden twee sessies voorzien. De data en de inhoud van de toelatingsproeven vind je vanaf maart op onze site.

Nieuws

website by