LUX op woensdag 17 oktober

LUCA Showcase Drama

LUCA Showcase Drama

V L U C H T

19.30, 30CC/Wagehuys

Een voorstelling van Anke Somers gebaseerd op een metamorfose en op een biografie, een queeste om los te komen en een ode aan de waanzinnigheid.

Lees meer >

Reserveer je ticket >

LUCA Showcase Filmscreening

LUCA Showcase Filmscreening

19.30, Cinema ZED Vesalius

In Cinema ZED – Vesalius presenteert LUCA met gepaste trots de afstudeerfilms van een nieuwe generatie filmmakers. De kortfilms van onze vier verschillende opleidingen illustreren de grote diversiteit aan stijlen en genres die binnen LUCA worden beoefend. 

Lees meer >

Reserveer je tickets >

LUCA Showcase Drama

LUCA Showcase Drama

ALONE IN THE DARK, LOST IN THE FOREST EN IETS MET EEN DOLFIJN

21.30, 30CC/Wagehuys

Een voorstelling waarin Runa Robbroeckx en Kyra Verreydt op zoek gaan naar iets echt, iets tastbaar, iets waar. Deze zoektocht leidt hen langs het onzekere pad van de droom, de herinnering en de angst. 

Lees meer >

LUCA-Jazz ensemble

LUCA-Jazz ensemble

21.30, TBD

Studenten en alumni presenteren zichzelf in diverse combo’s en verrassen met afstudeerprojecten, bachelorproeven ... Een verrassende manier om jazz te beleven en te herontdekken, nu door de ogen van jong muzikaal geweld.

Bezoek zeker ook:
Onderzoeksinterventie

Onderzoeksinterventie

13.00 > 20.00 NEST

Spiegelpaleis of fenomenologische oefening? Ga in dialoog met je eigen spiegelbeeld in de installatie Mirror Mirror van Rudi Knoops.

LUCA Bookshop

LUCA Bookshop

13.00 > 18.00, NEST

LUCA publicaties in pop-up shop.

Cross Connections 2018

Cross Connections 2018

9.00 tot 17.00, KADOC

Cross Connections is een internationaal initiatief. Tien kunstenhogenscholen en -universiteiten organiseren gelijktijdig dezelfde tentoonstelling op de verschillende continenten van de wereld. In Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oost- en West-Europa en Azië wordt dezelfde tentoonstelling de ongelofelijk grootte diversiteit in strategiën van visuele communicatie. Lees meer
 

LUX, LUCA Showcase

Een week lang toont LUCA School of Arts in Gent de beste afstudeerwerken van een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers, onderwijsprojecten én baanbrekende onderzoeksideeën. 
Op het programma: artist’s talks, lezingen, expo's, screenings en performances, concerten, book launches en een awards night.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by