LUX op zaterdag 28 oktober

Academische zitting

Academische zitting

15.00, Theaterzaal Vooruit

Key note van de zitting is Maarten Vanvolsem, vice-decaan, met het thema 'Protagonists of the next society’. We huldigen ook ook de alumnus van het jaar en reiken een eremaster en LUCA Awards uit. Lees meer.

Deelname is gratis. Reserveer je plaats >
 

 

Artistieke interventie SichtLaut

Artistieke interventie SichtLaut

15.00, VOORUIT

De academische zitting wordt afgesloten met de artistieke interventie SichtLaut. Dans, beeld en muziek gesmeed tot één performance. Klank krijgt een lichaam. Beweging maakt sporen. Vorm wordt geluid. Fundamenteel spreken alle performers dezelfde diep menselijke creatieve taal.

SichtLaut is een avontuurlijke tocht over de grenzen van papier, snaar en gebaar. Onvoorstelbaar en onvoorspelbaar, intiem maar extravert, ...

Lees meer.

 

Deelname is gratis. Reserveer je plaats >
 

Finissage

Finissage

17.00, NEST

Jaarlijks organiseert LUCA School of Arts een LUCA Showcase. Een week lang kijkt LUCA terug naar de beste realisaties van het afgelopen jaar en toont ze de beste afstudeerwerken van een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers.

Lees meer >

 

EXPO LUX, Jong talent

EXPO LUX, Jong talent

13-18.00, NEST

Lees meer >

Mirror Mirror

Mirror Mirror

13.00 > 20.00 NEST

Spiegelpaleis of fenomenologische oefening? Ga in dialoog met je eigen spiegelbeeld in de installatie Mirror Mirror van Rudi Knoops.

LUCA Bookshop

LUCA Bookshop

13.00 > 18.00, NEST

LUCA publicaties in pop-up shop.

LUX, LUCA Showcase

Een week lang toont LUCA School of Arts in Gent de beste afstudeerwerken van een nieuwe generatie kunstenaars en ontwerpers, onderwijsprojecten én baanbrekende onderzoeksideeën. 
Op het programma: artist’s talks, lezingen, expo's, screenings en performances, concerten, book launches en een awards night.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by