Raadpleeg hier een uitgebreid overzicht van externe trainingen en workshops rond angst, stress, piekeren, perfectionisme, assertiviteit... samengesteld door onze collega's van STUVO+! Opgelet: indien je als student van LUCA School of Arts of KU Leuven Faculteit Architectuur Gent een financiële tussenkomst wenst, contacteer dan Stuvo LUCA Gent!

In Gent kan je terecht voor individuele psychologische begeleiding bij Anne-Marie Desmet en Sofie Giets. Daarnaast presenteren wij ook een groepsaanbod infosessies en trainingen rond faalangst, uitstelgedrag, zelfzeker presteren en motivatie. Schrijf je hier in.

Anne-Marie Desmet is maatschappelijk werker, opgeleid in oplossingsgerichte psychotherapie. In deze stroming vertrekken we vanuit ‘wat goed loopt’. We brengen je krachten en hulpbronnen in kaart zodat je ze kan inzetten om je doelen te bereiken. Anne-Marie is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdagvoormiddag (enkel op afspraak). De gesprekken bij Anne-Marie zijn gratis.

Contact
Hoogstraat 41, 9000 Gent
Mail: annemarie.desmet@luca-arts.be
NIEUW: maak een afspraak via de online agenda: https://www.afsprakenagenda.be/717/anne-marie-desmet
Tel: 09/329.95.92

Sofie Giets is psychologe en werkt vanuit een systeemtherapeutische invalshoek. Bij het beluisteren van jouw verhaal zal ze een groot belang hechten aan de context waarin je bent ingebed, alsook aan jouw levensgeschiedenis. Ze zal samen met je op zoek gaan naar een hoopvol perspectief dat nieuwe mogelijkheden biedt. Sofie is om de 2 weken op woensdag aanwezig in het Stuvohuis te Gent (enkel op afspraak). De gesprekken bij Sofie zijn gratis.

Contact
Mail: sofie.giets@luca-arts.be
NIEUW: maak een afspraak via de online agenda: https://www.afsprakenagenda.be/720/sofie-giets

Ben je bezorgd om iemand?
Ben je bezorgd om een student in je omgeving en heb je hieromtrent vragen en/of nood aan advies? Dan kan je telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Contact
Stuvo LUCA Gent
Hoogstraat 41, 9000 Gent
Mail: stuvo.gent@luca-arts.be
Tel: 09/329.95.92

Gent
website by