Ruimte om jezelf te ontplooien

Je kan jezelf oriënteren op het werkveld en van start gaan als vormgever met een eigen profiel.

Tijdens je opleiding tast je aan de hand van diverse ontwerpopdrachten de verschillende werkdomeinen af en ontwerp je interieurs, ruimtelijke installaties, evenementen, meubels en objecten. Aan de hand van uiteenlopende opdrachten word je gestimuleerd om te reflecteren over je persoonlijke traject zodat je jezelf kan oriënteren op het werkveld en van start kan gaan als vormgever met een eigen profiel, als een polyvalent ruimtelijk ontwerper die flexibel inpasbaar is in het brede beroepsveld.

Al doende ondervind je welke ontwerpmethodes en werkterreinen je het beste liggen. De eigenheid en identiteit van elke student vormen immers dé basis om een (zelf)kritisch, ondernemend en authentiek ontwerper te worden. Of je nu na je studie meteen aan de slag gaat of besluit verder te studeren, naast de verworven creatieve, communicatieve en technische vaardigheden zijn zelfkennis en drive belangrijke troeven.

Aan LUCA verwerf je al deze troeven in een voortdurende wisselwerking tussen handen en hoofd - denken en doen - ondersteund door docenten met praktijkervaring en in een omgeving waar uitwisseling en werkplezier centraal staan.

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by