Toekomst na Grafisch Ontwerp Brussel

Onze afgestudeerden doen het goed na hun opleiding. Ze vinden vlot hun weg in het professionele leven en gaan uitdagende opdrachten aan als grafisch vormgever, information designer, illustrator, beeldverhaler, conceptbedenker …

Nathalie Kronal - Mijn job stopt niet bij vormgeven

“Na mijn opleiding volgde ik de masterna- master Transmedia aan Sint-Lukas Brussel. Ondertussen werkte ik parttime voor het grafisch bureau ‘Something Els’ waar ik veel ervaring opdeed. In mijn huidige job bij ‘Internet Architects’ doe ik meer dan grafische vormgeving alleen: ik denk bijvoorbeeld online websites uit en ik bedenk applicaties voor iPhones en iPads.”

Frederik Van den Stock - Mijn carrière als striptekenaar startte al op Sint-Lukas

“De opleiding Beeldverhaal betekende voor mij eigenlijk het begin van mijn prille carrière. Als afstudeerproject koos ik ervoor een verhaal te vertellen over Antwerpen. Toen ik met dat eindwerk naar een uitgever stapte, was die meteen heel enthousiast. Op uitnodiging van burgemeester Janssens vond de persvoorstelling van mijn publicatie op het Schoon Verdiep plaats. Nu teken ik wekelijks voor verschillende magazines en werk aan mijn eerste lang beeldverhaal.”

 

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by