Voeding

Cafetaria Brussel
Paleizenstraat 70

In de cafetaria op campus Sint-Lukas (Paleizenstraat 70) kan je warme maaltijden verkrijgen, net als belegde broodjes, soep, fruit en ontbijtkoeken. Bovendien voorziet Stuvo LUCA elke week gratis fruit van het Torenhof op de LUCA-campussen in Brussel!

Ontdek ook het sociaal restaurant Cannelle via de ingang naast de Cocof in de Paleizenstraat (dat is de deur die leidt naar het schitterende park Groene Koningin) voor een lekkere en budgetvriendelijke lunch.

Cafetaria Narafi
Je kan een broodje bestellen dat 's middags wordt geleverd op de campus. Je kan dit opeten in de gezellige studentenruimte.

Cafetaria's Gent
Alexianenplein 1 (voorheen Zwartezusterstraat 27) en Hoogstraat 51

In deze cafetaria's kan je terecht voor belegde broodjes, soep en ontbijtkoeken tegen studentvriendelijk prijzen. Smoothies, wraps, slaatjes en bio-frisdranken maken ons assortiment af. Elke week is er gratis vers fruit. Er liggen dagelijks kranten om op de hoogte te blijven van de actualiteit.

In Gent kan je ook terecht in verschillende sociale restaurants voor een lekker en budgetvriendelijke warme lunch: - Eetcafé Toreke - Restaurant Parnassus - of andere sociale restaurants in de buurt van je kot

Cafetaria C-Mine
Elke middag dwaalt de geur van lekker eten door de gebouwen. Alma vzw verzorgt de cafetaria op campus C-Mine en biedt (gezonde) voeding aan die past binnen het studentenbudget. Je kan er terecht voor soep, belegde broodjes, ontbijtkoeken en dranken. Toon je studentenkaart en geniet van het studententarief. Vragen of suggesties over eten en drinken op de campus? Mail naar stuvo.limburg@ucll.be.

Cafetaria campus Lemmens en Alma universiteitsrestaurants
Je kan een broodje en soep kopen in de cafetaria. Als student van Lemmens kan je ook terecht in de Alma - restaurants van KU Leuven.

In de universiteitsrestaurants eet je nooit alleen. Je vindt er gezonde en gevarieerde maaltijden tegen licht verteerbare prijzen. Of je nu 's morgens, 's middags of 's avonds honger hebt, je kunt altijd bij Alma terecht. Vanaf €3,20 geniet je er van een volwaardige maaltijd uit een gevarieerde menukaart. Je kiest uit een dagelijks wijzigend aanbod van keuzeschotels, vegetarische gerechten, snacks, broodjes, salades, desserts en dranken. Meer info: www.alma.be

De groentetas van KU Leuven
Kook lekker, gezond, bio en eerlijk met de groentetas. Elke maandag vind je ze van 15:30-18:30 op het afhaalpunt op campus Lemmens. Je hebt keuze uit 4 verrassingspakketten met groeten en/of fruit van €6 of €12. Dit is een samenwerking tussen de KU Leuven en campus Lemmens. Meer info: www.kuleuven.be/studenten/milieu/groentetas.html

 

 

 

 

website by