Vragen of suggesties?
Contacteer jouw stuvo op de campus!

Brussel Campus Sint-Lukas

Paleizenstraat 70

In de cafetaria op campus Sint-Lukas kan je warme maaltijden verkrijgen, net als belegde broodjes, soep, fruit en ontbijtkoeken. Bovendien voorziet Stuvo LUCA elke week gratis fruit van het Torenhof op de LUCA-campussen in Brussel!

Ontdek ook het sociaal restaurant Cannelle via de ingang naast de Cocof in de Paleizenstraat (dat is de deur die leidt naar het schitterende park Groene Koningin) voor een lekkere en budgetvriendelijke lunch.

Brussel Narafi  

Victor Rousseaulaan 75

Op deze campus staat een automaat met zowel koude salades, pastasalades, warme gerechten, broodjes enz. Je kan ook een broodje bestellen dat 's middags wordt geleverd op de campus.

Gent Campus Sint-Lucas

Alexianenplein 1 en Hoogstraat 51

In deze cafetaria's kan je terecht voor belegde broodjes, soep en ontbijtkoeken tegen studentvriendelijk prijzen. Smoothies, wraps, slaatjes en bio-frisdranken maken ons assortiment af.

In Gent kan je ook terecht in verschillende sociale restaurants voor een lekker en budgetvriendelijke warme lunch: - Eetcafé Toreke - Restaurant Parnassus - of andere sociale restaurants in de buurt van je kot

Genk C-Mine

Alma verzorgt de cafetaria op campus C-Mine en biedt (gezonde) voeding aan die past binnen het studentenbudget. Je kan er terecht voor soep, belegde broodjes, ontbijtkoeken en dranken. Toon je studentenkaart en geniet van het studententarief.

Leuven Campus Lemmens

Je kan een broodje en soep kopen in de cafetaria. Als student van Lemmens kan je ook terecht in de Alma - restaurants van KU Leuven of kook zelf lekker en gezond met de groentetas.

©2018 LUCA School of Arts. Lees onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid.

website by