manu.roegiers [at] luca-arts.be

Organisaties en bedrijven

Een samenwerking moet beide partijen versterken. Wij zoeken geregeld naar, en staan open voor, projectvoorstellen die we als opdracht kunnen uitschrijven tijdens de lessen. Een voorwaarde hierbij is natuurlijk dat het project een meerwaarde oplevert in het curriculum van de student of van de docent/onderzoeker.

LUCA werkt nauw samen met overheden (van lokaal tot internationaal niveau) en allerlei actoren uit het werkveld (Kunstenloket, VAF, Locus ...). LUCA staat ook open voor samenwerking met het bedrijfssector.

Concrete voorbeelden van projectmatige realisaties zijn contractonderzoek, samenwerkingsovereenkomsten (Vooruit, Beursschouwburg, Turn & Taxis, Recyclart), organisatie van studiedagen en vormingen ...

Projecten realiseren samen met LUCA

Een samenwerking moet beide partijen versterken. Wij zoeken geregeld naar, en staan open voor, projectvoorstellen die we als opdracht kunnen uitschrijven maar een voorwaarde hierbij is natuurlijk dat het project een meerwaarde oplevert in het curriculum van de student of onderzoeker.

Partnerships & sponsporing

LUCA werkt nauw samen met overheden (van lokaal tot internationaal niveau) en allerlei actoren uit het werkveld (Kunstenloket, VAF, Locus ...). LUCA staat ook open voor samenwerking met het bedrijfssector. Een overzicht van onze verschillende partners vind je op deze pagina.

Vacatures of calls posten

LUCA School of Arts maakt gebruik van een carrièreplatform om interessante vacatures en oproepen bekend te maken bij haar studenten en alumni. Je kan er je posts ook monitoren, archiveren, bewerken of opnieuw publiceren. Bovendien is ons platform ook een uitstekende manier om je organisatie extra in de spotlight zetten met video's, foto's, nieuws & events.