Campus Lemmens - Leuven

Op Campus Lemmens kan je terecht voor academische bachelor- en masteropleidingen in muziek en drama.
Gelegen aan de rand van de stad in een groene omgeving biedt de bruisende campus aan ruim 500 studenten en 250 docenten een stevige logistieke omkadering en rijke infrastructuur.

Faciliteiten
Faciliteiten

Cafetaria  - Bibliotheek - Uitleendienst 

Naast een gezellige cafetaria (elke dag verse soep en broodjes) beschikt campus Lemmens over een rustig gelegen bibliotheek met een veel wetenchappelijke literatuur rond muziekpedagogie, didactiek en pedagogiek.  Alsook een grote collectie zakpartituren, orkestmateriaal. Voor onze studenten stellen we oefenmateriaal ter beschikking voor jazz solo en combo. 

 

Contact
Contact

Campus Lemmens is gelegen in een groene omgeving aan de rand van het stadscentrum van Leuven. Makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto en op fietsafstand van het centrum en het station.

Lemmensberg 3 
3000 Leuven
T: +32 2 447 15 00
M: info.lemmens@luca-arts.be

Routebeschrijving

Concertvereniging
Concertvereniging

De Concertvereniging organiseert jaarlijks een 25-tal concerten. Zowel solorecitals, kamermuziek, koor- en orkestwerken als het grote symfonische repertorie uit een periode van meer dan vier eeuwen komen afwisselend aan bod. Naast deze concerten zijn er regelmatig studenten aan het werk  tijdens bachelor- en masterproeven en op concertproeven. Open voor het publiek. Iedereen welkom !

Campusnieuws

Agenda

website by