Karen Verbeek

Karen studeerde in 1997 af als logopediste aan de Katholieke Vlaamse Hogeschool (Thomas More). In haar laatstejaarsstage in Groningen raakte ze gebeten door de stem. Na haar afstuderen schoolde ze zich bij tot stemtherapeute en volgde heel wat opleidingen over verschillende stemmethoden waaronder Le Huche, Coblenzer, Pahn, Sven Smidt, Linklater, Rodenburg, Lichtenberg, Complete Vocal Technique,… .

In 2003 behaalde ze eveneens haar diploma van Meester in de Dramatische Kunsten aan het Lemmensinstituut te Leuven (huidige LUCA School of Arts).

Gaandeweg specialiseerde ze zich in het optimaliseren van stem en spreken bij beroepssprekers en schoolde ze zich eveneens bij om mensen met spreekangst te kunnen begeleiden. Ze volgde eveneens een opleiding tot presentatiecoach in Nederland.

Ondertussen werkt Karen meer dan 20 jaar met beroepssprekers aan hun stem en spreken zodat ze deze op een gezonde manier en met de juiste overtuigingskracht en durf leren te gebruiken. Ze blijft zich op regelmatige basis bijscholen op het vlak van stem, spreken, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, lichaamswerk, … .

Karen gaat ervan uit dat iedereen alle mogelijkheden in zich heeft om op een gezonde, ontspannen en krachtige manier te spreken. Vanuit haar achtergrond als logopediste, stem-, en presentatiecoach en vanuit haar ervaring in het theater heeft ze doorheen de jaren haar eigen methode ontwikkeld om mensen weer in hun spreekkracht te zetten door een combinatie te maken van binnenwerk, stemwerk en lichaamswerk.