21.06.2023

LUCA Nominaties Wanatoeprijs 2023

Zopas werd voor de 18de keer de lijst met laureaten bekendgemaakt voor de WANATOEPRIJS 2023, een Limburgse award van Z33 en Het Belang Van Limburg voor de beste werken van een lokale kunststudent. LUCA C-mine Genk is vertegenwoordigd met 5 studenten uit de afstudeerrichtingen Productdesign, Game Design, Fotografie en Animatie.

Wat meteen opvalt, is de sociaal-maatschappelijke insteek van alle genomineerde projecten. Onze studenten staan met beide voeten in de samenleving, en gebruiken hun creativiteit om hun steentje bij te dragen en over maatschappelijke problemen te reflecteren.

De volledige lijst van laureaten voor de Wanatoeprijs vind je hier.

Via de volgende links kan je nader kennismaken met elke student en hun werk:

Nog tot vrijdag 16u00 kan het publiek stemmen voor hun favoriete project. Op vrijdagavond 23 juni worden de prijzen uitgereikt tijdens de officiële opening van de EXIT/23 expo in C-mine. Hier worden het hele weekend (24-25 juni) de afstudeerprojecten voorgesteld van de Limburgse artistieke en creatieve opleidingen: PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de Faculteit Architectuur & Kunst van UHasselt.