01.04.2022

Studenten werken op SDG - projecten voor de stad Johannesburg

Global Minds - South Intensive Project

11 studenten uit LUCA School of Arts vertrekken op 16 april 2022 naar Johannesburg, Zuid-Afrika om de studenten uit het Greenside Design Center te vervoegen die werken op SDG*-investerende projecten voor de stad Johannesburg. 3 weken lang wordt er samengewerkt tussen Noord & Zuid, met als uitdaging elkaars culturen beter te begrijpen, ons eigen werkproces cultureel te verbreden & te leren uit het praktijkproces van anderen.

(* Sustainable Development Goals)

Steun onze studenten!

Om de projectreis deels te bekostigen organiseren onze studenten een crowdfundingsactie. Een vrije donatie kan, maar ze geven ook graag iets voor terug. Zo heeft een van de studenten een unieke verjaardagskalender ontworpen in het thema van Sustainable Development Goals.

Iedere maand krijg je een paar voornemens voorgeschoteld, kleine aanpassingen die je dagelijkse routine duurzamer maken. De SDG's vormen de basis van ons South Intesive Project richting Johannesburg. U kunt ze bestellen via ons platform en afhalen op campus Gent op 25 mei of ze via een kennis laten overhandigen.

-> Aankoop verjaardagskalender: SDG jouw JAAR!