Studentenkaart

Hoe werkt mijn nieuwe studentenkaart?

Vanaf de start van het academiejaar krijgen alle studenten een studentenkaart die de rest van je studentencarrière meegaat. Dat geldt zowel voor nieuw ingeschreven studenten als studenten die al langer les volgen aan LUCA School of Arts. Behandel je nieuwe kaart dus met zorg! 

Kan je korting krijgen met je studentenkaart in de bioscoop, een boekenwinkel,...?  Laat de QR code van je kaart scannen, en dan opent zich een webpagina waarop staat welk studentenstatuut je hebt.  Door het scannen van de QR code wordt enkel de status van de student opgehaald, een externe partner kan niets anders uitlezen. Als een student uitschrijft of niet meer opnieuw inschrijft zal er “niet actief” komen te staan als iemand de kaart scant.

Ook ie nieuwe cultuurkaart of sportkaart (Lemmens) vind je op je duurzame studentenkaart. Door de QR-code op je studentenkaart te scannen wordt gecontroleerd of je een cultuur- of sportkaart hebt. 

Wanneer krijg ik mijn nieuwe studentenkaart?

Belgische studenten ontvangen hun studentenkaart via de post op het adres dat ze doorgaven als correspondentie adres. Internationale studenten kunnen hun kaart ophalen aan het onthaal. 

Ik ben mijn nieuwe kaart verloren of wens een andere foto op mijn kaart...
 

- Ben je nieuwe student en heb je nooit een studentenkaart ontvangen per post? We drukken gratis een nieuwe kaart. Vul dit formulier in.

- Ben je uw kaart verloren of wil je graag een andere foto op de kaart, dan kan je een nieuwe aanvragen na storting van 10 euro op het rekeningnummer BE31 4252 0317 2155. Laad in dat geval het betalingsbewijs op in dit webformulier

- Is je kaart defect dan breng je deze binnen bij het onthaal van jouw campus of stuur ze op met de post naar onderwijsadministratie LUCA, Paleizenstraat 70, 1030 Brussel.

- Werd je kaart gestolen, laad dan het bewijs van aangifte bij de politie op in dit webformulier.

Vragen?

Ga naar het onthaal van je campus of contacteer onderwijsadmin@luca-arts.be.