04.05.2023

The Frame Company wordt LUCAgraduation Partner

LUCA en The Frame Company gaan de komende drie jaar samenwerken. Via The Frame Company kunnen studenten, personeel en alumni online kaders samenstellen en bestellen. Kort daarop ontvangen ze die thuis of bij ons op de campus. Door het partnership krijg je voor die bestelling een korting van 10% tot 15%.

Daarbovenop krijgen onze afstuderende studenten een cadeaucheque van 50 EUR op die bestelling.  

Vanaf dit jaar kunnen alle LUCA studenten, medewerkers en alumni beroep doen op de diensten van The Frame Company. Dit Gents atelier heeft ruim 25 jaar ervaring bij het bieden van oplossingen voor het inlijsten en inkaderen op maat. Als partner krijgen studenten, personeelsleden en alumni van LUCA exclusief toegang tot het grootste groothandelsplatform van kaders in België en tot uitzonderlijke groothandelprijzen voor professionals.

Aanbod

Mooie korting voor studenten, personeel en alumni van LUCA 

The Frame Company biedt twee formules aan:

  • een formule waarbij je jouw kunstwerk opstuurt en dat dan door The Frame Company wordt afgedrukt en ingekaderd. Op dit aanbod krijg je een korting van 10%
  • een formule je jouw kader samenstelt en je jouw kunstwerk zelf inkadert nadat je het kunstwerk thuis ontvangt. Op dit aanbod krijg je een korting van 15%.

Interesse? Registreer eenvoudig via deze link en claim deze unieke opportuniteit!

Cadeaucheque voor afstuderende studenten

Daarbovenop ondersteunt The Frame Company iedere afstuderende student met een cadeau cheque twv 50 euro om zijn/haar eindwerk af te werken voor de graduation show op het einde van dit schooljaar.

Meer over The Frame Company

  • Kaderproducent met eigen atelier in Gent en een leverdienst over heel België.
  • Meer dan 25 jaar ervaring & vakmanschap
  • Referentie voor professionele inlijstingen & kaders
  • Unieke groothandelprijzen voor de hoogste kwaliteit
  • Meer dan 2000 soorten hout-, 300 aluminiumlijsten, afwerkingen en opties
  • In-house printmogelijkheden