-

Cultuurcentrum Hasselt 
Kunstlaan 5, 3500 Hasselt

EXIT/24

EventTentoonstelling

In het weekend van 22 en 23 juni is het weer zover: onze masters staan te popelen om jullie hun afstudeerprojecten te tonen op de tentoonstelling EXIT/24 - een samenwerking tussen PXL-MAD School of Arts Hasselt, LUCA School of Arts Genk en de Faculteit Architectuur & Kunst van UHasselt.

Voor de 19e keer op rij slaan LUCA Campus C-mine Genk PXL-MAD Hasselt en Faculteit Architectuur & Kunst (UHasselt) de handen in elkaar voor EXIT — de groepstentoonstelling met de afstudeerprojecten van alle masterstudenten. Op die manier brengen de artistieke campussen in Limburg een staalkaart bij elkaar van het jonge afstuderend talent in de regio.

Voor LUCA C-mine Genk kan je hier de masterprojecten zien bij de opleidingen Televisie-Film, Animatie, Fotografie, Game Design en Productdesign. Die laatste maken er een eigen expo-binnen-de-expo van: 'Matter(s)'.
Elk gepresenteerd project getuigt van de voortdurende wisselwerking tussen onderwijs en onderzoek, en van de persoonlijke, creatieve en artistieke ontwikkeling van de student.

Traditiegetrouw wordt het EXIT weekend afgetrapt met de uitreiking van de Wanatoe Award, waarbij een vakjury en het publiek stemmen op de meest beloftevolle talenten onder de masterprojecten. Vorig jaar vielen maar liefst drie studenten van LUCA C-mine Genk in de prijzen.

Locatie

CC Hasselt

Kunstlaan 5, 3500 Hasselt

Programma

Openingsceremonie

Op vrijdag 21 juni wordt de expo feestelijk geopend om 19 uur met de uitreiking van de Wanatoeprijs voor jong en Limburgs artistiek talent. 

Open

Op zaterdag 22 en zondag 23 juni kan je de tentoonstelling gratis bezoeken van 10 tot 18 uur.