-

Campus Leuven / Lemmens
Lemmensberg
3000 Leuven

Opencampusdag Leuven / Lemmens mei 2024

Opencampus- of infodag

OPENCAMPUSDAG

Is muziek en theater jouw passie? Overweeg je een opleiding drama, instrument/zang, directie, compositie of jazz? Heb je gehoord van onze opleidingen Muziektherapie en Muziekpedagogie en wil je daar meer over weten?

Als je nog niet weet wat de campus Lemmens te bieden heeft, kom dan zeker naar onze open campus- en infodagen. Dan kun je op campus Lemmens terecht met je laatste vragen of twijfels. Onze docenten van de verschillende afstudeerrichtingen helpen je graag verder.

Registreer je voor de Opencampusdag Leuven / Lemmens

Ontvang je graag een herinnering voor de Opencampusdag? Schrijf je dan in. 

Registratie is niet verplicht.

Link volgt

Muziek

Tijdens de opencampusdag leer je al onze afstudeerrichtingen kennen.

STUVO voorziet doorlopend een infostand waar je meer info over op kot gaan, studiefinanciering, studentengezondheidscentrum etc. kan verkrijgen. Cluster, de studentenvereniging van LUCA School Of Arts Campus Lemmens, is ook hier aanwezig voor al jouw vragen over het studentenleven. 

Voor alle afstudeerrichtingen organiseren wij een infomarkt in de foyer. Ook kan je een van de twee rondleidingen op onze campus volgen.

Studenten tonen hun kunnen in verschillende formaties. Zo kan je LUCA Winds horen in de concertzaal, LUCA Big Band in de kamermuziekzaal of Students in Concert op verschillende plaatsen van de campus. 

We nodigen je ook uit het campusleven op te snuiven in de cafetaria. 

Planning

Drama 

Wil je weten hoe het er bij ons aan toegaat? 
Tijdens de opencampusdag kan je onze bacheloropleiding met trajecten Schrijven & Maken en Spelen & Maken en ook de artistieke master en de artistiek-educatieve master beter leren kennen. We organiseren een infomarkt, waar je de mogelijkheid hebt in gesprek te gaan met studenten en docenten, daarnaast kan je ook enkele performances bijwonen. Bij de infostand van de dienst studentenvoorzieningen kan je terecht met al je vragen over o.a. studentenhuisvesting en studiefinanciering.
 

Planning (14-17u)

Bereid je voor:

Virtuele rondleiding op de campus

Vervoer

Campus Lemmens ligt op wandelafstand van het centrum van Leuven. 

Kom je met de trein? Dan kan je te voet komen, maar de bussen van De Lijn brengen je met gemak naar hier. Neem lijnen 3, 335, 370, 371 of 380 en stap af aan de halte "Leuven Lemmensinstituut". 

Als je met de auto komt, kan je enkel parkeren op Parking Onderwijs & Navorsing van de KU Leuven op campus Gasthuisberg (vroeger "Parking Villa"). Je wandelt dan een kwartiertje tot op campus Lemmens. 

wandelroute vanaf parking O&A