Campus Brussel / Narafi
32 2 447 13 00
info.narafi [at] luca-arts.be
Victor Rousseaulaan 75 1190 Brussel

Campus Brussel / Narafi

Een meer tot de verbeelding sprekende studie-omgeving kan je je niet inbeelden, zeker als film- of fotostudent. Het kasteel van Campus Narafi ligt in het hartje van het Dudenpark en organiseert professionele bacheloropleidingen in Film, TV en Video én Fotografie. Narafi werd opgericht in 1939 en is hiermee de oudste film- en fotografieschool in België. Deze diepgewortelde ervaring vertaalt zich in onevenaarbaar vakmanschap aangevuld en versterkt met de zoektocht naar nieuwe technieken, beeldtalen en inzichten. 'Formidable' om het met de woorden van een groot Brussels filosoof te zeggen.

Praktische Campus Info

LUCA-diensten

Al onze campussen zijn uitgerust met ultramoderne laboratoria en apparatuur. Deze zijn toegankelijk voor studenten en personeel.

Uitleendienst

Audiovisuele apparatuur en gereedschap nodig? De uitleendienst kan u high-end apparatuur leveren, van professionele spiegelreflexcamera tot verlichting.

Kunstbibliotheek

De LUCA-bibliotheken zijn wetenschappelijke kunstbibliotheken. Ze leveren een wezenlijke bijdrage aan het onderwijs en onderzoek binnen LUCA School of Arts en de Faculteit Architectuur (KU Leuven), zowel door de hoogstaande kwaliteit van hun rijke collecties als door de uitstekende dienstverlening en de expertise van de bibliotheekmedewerkers.