info.sintlucas [at] luca-arts.be
Alexianenplein 1 & 2, 9000 Gent (Hoofdadres) De binnenstad van Gent is een lage-emissiezone. Check of je wagen toegelaten is op lez.gent
Hoogstraat 51, 9000 Gent
Campus Ter Beken, Beekstraat 1-3, 9030 Mariakerke
Leiekaai 18, 9000 Gent

Campus Gent / Sint-Lucas

Campus Sint-Lucas Gent ligt in het gezellige, historische stadscentrum. Gent is een stad waar kunst en design hand in hand gaan en dat zie je ook op de campus. Sint-Lucas biedt opleidingen zoals Textielontwerp en Vrije Kunsten, maar ook Grafisch Design, Interieurvormgeving en Educatieve Master. Op de campus vloeien design en kunsten moeiteloos in elkaar over. Student zijn in Gent betekent bovendien genieten van een cultureel stimulerende omgeving én een bruisend studentenleven.

Praktische Campus Info

LUCA-diensten

Al onze campussen zijn uitgerust met ultramoderne laboratoria en apparatuur. Deze zijn toegankelijk voor studenten en personeel.

Uitleendienst

Audiovisuele apparatuur en hulpmiddelen nodig? De uitleendienst kan je voorzien van high-end apparatuur van professionele spiegelreflexcamera tot verlichting.

Kunstbibliotheek

De LUCA-bibliotheken zijn wetenschappelijke kunstbibliotheken. Ze leveren een wezenlijke bijdrage aan het onderwijs en onderzoek binnen LUCA School of Arts en de Faculteit Architectuur (KU Leuven), zowel door de hoogstaande kwaliteit van hun rijke collecties als door de uitstekende dienstverlening en de expertise van de bibliotheekmedewerkers.